STORITVE / SKRBNI PREGLED

Skrbni pregledi (due diligence), corporate finance

Finančni, davčni in pravni skrbni pregledi (due diligence)

Ste lastnik podjetja, pa bi ga radi prodali, ali pa si želite pridobiti poslovnega partnerja, ki bo finančno in poslovno pripomogel k nadalnjem razvoju podjetja? Ste uspešen poslovnež, ki za svojo širitev posla razmišlja o sodelovanju, povezovanju ali prevzemu domačega ali tujega poslovnega objekta?

V kolikor ste pritrdilno odgovorili na enega od zgornjih vprašanj vam družba Fires z pomočjo domačih in tujih sodelavcev pomaga do željenih ciljev.

Kje vam pomagamo mi?
Naša pretekle izkušnje, dobre povezave doma in v tujini so vam zagotovilo da vam na področju kjer se odločite za vašo rast predstavimo potencialne strateške partnerje, PE, ali pa družbe, ki bi vam bile na voljo za nakup. Z njimi opravimo predhodne razgovore, jim posredujemo vaše zahteve in jih uskladimo z njihovimi željami.

Ob podpisu predpogodbe o nakupu opravimo finančni, davčni in pravni skrbni pregled (due diligence), na vašo željo tudi cenitev podjetja, nepremičnin ali premičnin.

Znanje smo pridobivali v največjih svetovnih revizijskih in svetovalnih podjetjih.
Prizadevamo si ustvariti dodano vrednost za naročnika.

FIRES - Revizija, Računovodski servis, Davčno svetovanje, Tickmark skrbni pregledi

Zakaj skrbni pregled (due diligence)?

Vsak investitor se mora prepričati kaj kupuje, kakšne so pasti in skrite rezerve podjetja v katerega je pripravljen vložiti in vlagati svoja težko prislužena sredstva.
S pomočjo skrbnega pregleda vam podjetje Fires skozi poročilo predstavi postavke, ki zajemajo ozadje poslovanja podjetja, finančna, davčna ter pravna razkritja ter najpomembnejše točke, ki lahko vplivajo na vaše odločitve oziroma na gibanje cene podjetja.

V skladu z dogovorom lahko poročilo posredujete banki oziroma ga uporabite za pogajanja pri nakupih oziroma prodaji vaše družbe.

Naše reference za skrben pregled:

  • sodelovanje pri skrbnem pregledu slovenske železarske industrije
  • sodelovanje pri skrbnem pregledu časopisnega podjetja
  • sodelovanje pri skrbnem pregledu podjetja ki se ukvarja s prodajo medicinskih pripomočkov
  • sodelovanje pri skrbnih pregledih internetnih in telekomunikacijskih podjetij
  • sodelovanje pri skrbnih pregledih proizvodnjih podjetij
  • sodelovanje pri skbnem pregledu trgovskih podjetij