skrbni pregledinvesticijski plan
due diligence

K uspešnemu razvoju vašega podjetja:
Stalna komunikacija in dostopnost je nujna za ažurno in vestno računovodstvo. Temu primerne so informacije, ki iz računovodstva izhajajo in so podlaga za vsakodnevno odločanje poslovodstva ter za izvajanje začrtane strategije in razvoja vsakega podjetja.
Z našim strokovnim znanjem in bogatimi praktičnimi izkušnjami, vam lahko na začrtani poti pomagamo.
S pogovorom skupaj določimo obseg in vrsto informacij, ki so ključnega pomena za vas ter način in oblika posredovanja informacij, ki vam najbolj ustreza. Pri tem se strogo držimo začrtanih rokov, ker se zavedamo kako pomembna komponenta v današnjem poslovnem svetu je čas.
Naš prvi moto je najvišja kvaliteta naših storitev, strokovnost in ažurnost. Vse to nam omogočajo bogate izkušnje, ki temeljijo na praktičnem delu z domačimi in mednarodnimi strankami.

 

 


Skrbni pregledi (due diligence), corporate finance

Skrbni pregledi (due diligence), poslovni načrti in investicijski plani

Fires d.o.o vam pomaga ovrednotiti vaše podjetje in poiskati ustreznega strateškega partnerja ali investitorja, ki bi za vaše podjetje plačal kar največjo ceno.
V kolikor ste vi tisti ki vas zanimajo vlaganja oziroma nakupi drugih podjetij in iščete neodvisnega svetovalca, ki vam pomaga pri pogajanjih, skrbnem finačnem, davčnem in pravnem pregledu je družba Fires odlična izbira.
Imamo dobre povezave z bankami, ki vam bodo v korist pri pridobivanju ugodnih sredstev namenjenih vašem razvoju in širitvi poslovanja.

 

Finančni, davčni in pravni skrbni pregledi (due diligence)

Ste lastnik podjetja, pa bi ga radi prodali, ali pa si želite pridobiti poslovnega partnerja, ki bo finančno in poslovno pripomogel k nadalnjem razvoju podjetja? Ste uspešen poslovnež, ki za svojo širitev posla razmišlja o sodelovanju, povezovanju ali prevzemu domačega ali tujega poslovnega objekta?
V kolikor ste pritrdilno odgovorili na enega od zgornjih vprašanj vam družba Fires z pomočjo domačih in tujih sodelavcev pomaga do željenih ciljev.
Kje vam pomagamo mi?
Naša pretekle izkušnje, dobre povezave doma in v tujini so vam zagotovilo da vam na področju kjer se odločite za vašo rast predstavimo potencialne strateške partnerje, PE, ali pa družbe, ki bi vam bile na voljo za nakup.
Z njimi opravimo predhodne razgovore, jim posredujemo vaše zahteve in jih uskladimo z njihovimi željami.
Ob podpisu predpogodbe o nakupu opravimo finančni, davčni in pravni skrbni pregled (due diligence), na vašo željo tudi cenitev podjetja, nepremičnin ali premičnin.

Zakaj skrbni pregled (due diligence)?


Vsak investitor se mora prepričati kaj kupuje, kakšne so pasti in skrite rezerve podjetja v katerega je pripravljen vložiti in vlagati svoja težko prislužena sredstva.
S pomočjo skrbnega pregleda vam podjetje Fires skozi poročilo predstavi postavke, ki zajemajo ozadje poslovanja podjetja, finančna, davčna ter pravna razkritja ter najpomembnejše točke, ki lahko vplivajo na vaše odločitve oziroma na gibanje cene podjetja.
V skladu z dogovorom lahko poročilo posredujete banki oziroma ga uporabite za pogajanja pri nakupih oziroma prodaji vaše družbe.
Naše reference za skrben pregled:
sodelovanje pri skrbnem pregledu slovenske železarske industrije
sodelovanje pri skrbnem pregledu časopisnega podjetja
sodelovanje pri skrbnem pregledu podjetja ki se ukvarja s prodajo medicinskih

     pripomočkov
sodelovanje pri skrbnih pregledih internetnih in telekomunikacijskih podjetij
sodelovanje pri skrbnih pregledih proizvodnjih podjetij
sodelovanje pri skbnem pregledu trgovskih podjetij

 

 
 

 

Domov  |  Revizija  |  Računovodski servis  |  Skrbni pregled  |

Davčno svetovanje  |  Sitemap  |  Pravno obvestilo  |  Zaposlitev

Design: Optimizacija & Web Templates

2009 Fires d.o.o., finančne in revizijske storitve.      Vse pravice pridržane.