k uspešnemu razvoju vašega podjetja:
Stalna komunikacija in dostopnost je nujna za ažurno in vestno računovodstvo. Temu primerne so informacije, ki iz računovodstva izhajajo in so podlaga za vsakodnevno odločanje poslovodstva ter za izvajanje začrtane strategije in razvoja vsakega podjetja.
Z našim strokovnim znanjem in bogatimi praktičnimi izkušnjami, vam lahko na začrtani poti pomagamo.
S pogovorom skupaj določimo obseg in vrsto informacij, ki so ključnega pomena za vas ter način in oblika posredovanja informacij, ki vam najbolj ustreza. Pri tem se strogo držimo začrtanih rokov, ker se zavedamo kako pomembna komponenta v današnjem poslovnem svetu je čas.
Naš prvi moto je najvišja kvaliteta naših storitev, strokovnost in ažurnost. Vse to nam omogočajo bogate izkušnje, ki temeljijo na praktičnem delu z domačimi in mednarodnimi strankami.


Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Firesd.o.o.. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.fires.sii so last podjetja Fires d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Morajo pa ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja.
Prav tako si pridržujemo pravico do spremembe vsebin.

Pridržki

Podjetje Fires d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Fires d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Ne prevzema tudi nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani.

Fires d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo tudi za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Zasebnost

Podjetje Fires d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.

 
 

 

Domov  |  Revizija  |  Računovodski servis  |  Skrbni pregled  |

Davčno svetovanje  |  Sitemap  |  Pravno obvestilo  |  Zaposlitev

Design: Optimizacija & Web Templates

2009 Fires d.o.o., finančne in revizijske storitve.      Vse pravice pridržane.